BAS JO13-2 - EFC '58 D2 : 4-7

BAS JO13-2 4 - 7 (2 - 4) EFC '58 D2
5-9-2015, 10:15 uur

Strijdend BAS D2 tenonder

Op zaterdag 5 september moest BAS D2 in een oefenwedstrijd aantreden tegen EFC D2 uit Ermelo. Met een sterk uitgedunde selectie werd om 11:00 uur afgetrapt. In een mum van tijd keek BAS D2 tegen een 3-0 achterstand aan. Hierna was het de beurt aan BAS D2. Met een mooie lob wist Jip de Ermelose doelman te verschalken. Voor de rust wist BAS D2 in de persoon van Mart nog een keer het doel te vinden. Aangezien EFC D2 voor de rust ook nog een keer weet te scoren was de ruststand 2-4.

Na rust een zelfde speelbeeld: een sterker EFC D2 en een bij vlagen gevaarlijk BAS D2. Ook in de tweede helft werd er lustig op los gescoord door beide teams. Voor BAS D2 wist spits Mart nog tweemaal het net te vinden. Eindstand 4-7.

De leiding van BAS D2 was tevreden over de geleverde prestaties. De tegenstander bestond uit vrijwel allemaal tweedejaars D-spelers, dit in tegenstelling tot BAS D2.

Komende woensdag volgt de laatste bekerwedstrijd waarna zaterdag de competitie gaat beginnen.