BAS JO13-2 - Zwart Wit '63 D4 : 1-2

BAS JO13-2 1 - 2 (1 - 1) Zwart Wit '63 D4
14-11-2015, 10:00 uur

Wedstrijd met twee gezichten

Zaterdag 14 november 2015 moest BAS D2 aantreden tegen Zwart Wit '28 D4. In een spannende wedstrijd was het uiteindelijk de ploeg uit Harderwijk die aan het langste eind trok: 1-2 in het voordeel van Zwart Wit '28.

Onder herfstachtige omstandigheden moest BAS D2 met een vrijwel volledig fitte selectie aantreden tegen Zwart Wit'28 D4. Op papier een leuke wedstrijd, aangezien beide ploegen naast elkaar staan op de ranglijst. Dat de ploegen aan elkaar gewaagd waren, bleek al vanaf het fluitsignaal van de scheidsrechter. Het spel golfde op en neer, zonder veel kansen aan beide kanten. Het was Zwart Wit '28 D4 dat na acht minuten de ban wist te breken, 0-1. Het antwoord van BAS D2 duurde circa tie minuten. Uit een mooie aanval wist de Biddinghuizenaren het publiek te laten juichen: 1-1.
Na rust een sterker Zwart Wit '28 D4. Uit één van de aanvallen wist Zwart Wit '28 D4 nog éénmaal het net te vinden. Voor BAS D2 was de spreekwoordelijke koek al op. Helaas werden de kansen niet verzilverd waardoor er een 1-2 eindstand na 70 minuten op het scorebord stond.

Volgende week kan revanche genomen worden. Dan komt Hierden D4 op bezoek. Dit team heeft één punt meer dan BAS D2. Op basis van de ranglijst een spannende wedstrijd dus!