BAS JO13-2 - Unicum D4 : 2-8

BAS JO13-2 2 - 8 (1 - 2) Unicum D4
17-10-2015, 10:00 uur

Unicum D4 maatje te groot voor BAS D2

Zaterdag 17 oktober 2015 heeft BAS D2 de thuiswedstrijd tegen Unicum met 2-8 verloren. De conclusie na afloop was dan ook dat Unicum D4 duidelijk een maatje (letterlijk en figuurlijk) te groot was voor BAS D2.

Om 10:00 uur was vandaag Unicum D4 de tegenstander. Een bekende voor BAS D2, want in de beker hadden de beide ploegen al tegen elkaar gespeeld. Een paar weken geleden was de uitslag 12-0 in het voordeel van Unicum D4. De jongens en meiden van de BAS D2 konden de borst nat maken wat dat betreft. Vanaf het beginsignaal was het Unicum D4 dat gelijk de aanval zocht, maar de verdediging van BAS D2 hield goed stand. Na 13 minuten was het eerste doelpunt een feit en het was niet Unicum dat scoorde. Na een mooie aanval wist Tom de bal voor te zetten en was het voor Jelle een koud kunstje om de openingstreffer op het scorebord te zetten, 1-0. De spelers van Unicum D4 keken elkaar aan, wat gebeurt hier nu. Unicum D4 zette een tandje bij en het duurde tot de 17e minuut voordat Unicum voor de eerste keer het net wist te vinden. Hierna ging het snel, één minuut later lag het tweede doelpunt achter keeper Lars in het doel. Vervolgens wist BAS D2 de aanvallen van Unicum D4 weer goed af te stoppen, zodat de ruststand 1-2 was.

De leiding van BAS D2 was tevreden over de getoonde inzet en het spel dat door de spelers op de mat werd gelegd. Waar BAS D2 tijdens de bekerwedstrijd geen enkele kans wist te creëren, was BAS D2 nu enkele malen gevaarlijk voor het doel van de Lelystadse doelman. Na rust een zelfde spelbeeld, een sterker Unicum D4 en een bij vlagen goed spelend BAS D2. Na vijf minuten in de tweede helft, Unicum D4 had inmiddels al twee keer gescoord, wist Mart het net te vinden na een mooie steekpass van Justin. Na dit doelpunt was voor BAS D2 de koek op. Unicum D4 wist nog twee keer het net te vinden zodat de eindstand 2-8 was.

Na afloop toch tevreden gezichten bij BAS D2. Geen dubbele cijfers en bij vlagen aardig veldspel. Dit biedt perspectief voor de rest van de competitie. Wij bedanken Cassedy en Marjet voor het meespelen!

Daphne Grafhorst

Mart Leendertse

Jelle Bouma

BAS JO13-2 - UNICUM D4: 2 - 8 (1 - 2)

13' doelpunt 1 - 0  Jelle Bouma (Tom de Visser)
17' doelpunt 1 - 1
18' doelpunt 1 - 2

31' doelpunt 1 - 3
33' doelpunt 1 - 4
36' doelpunt 1 - 5
37' doelpunt 1 - 6
40' doelpunt 2 - 6  Mart Leendertse (Justin Petersen)