Vriendschappelijke wedstrijd
2-9-2015, 19:00 uur
De Heughte, Zwarteweg 15 BG Oosterwolde GLD

BAS D2 nog heel wisselvallig

Woensdagavond 2 september heeft BAS D2 een vriendschappelijke wedstrijd gespeeld tegen VSCO Oosterwolde. Door afwezigen en geblesseerden hadden we de hulp ingeroepen van Jay en Jaïro. Nog bedankt jongens!

De eerste helft was BAS D2 erg onder de indruk van hun tegenstander. BAS D2 durfde de duels niet aan te gaan en er was geen aansluiting. We gingen de rust in met maar een 3-0 achterstand dankzij goed keeperswerk van Lars.

De tweede helft een heel ander BAS D2. BAS D2 liet inzet en strijd zien. Dat werd terecht beloond door een doelpunt van Mart. Mart kwam nog een aantal keer dichtbij een doelpunt door razend snelle uitvallen, hij wist iedereen er uit te lopen, maar wist de kansen helaas niet verder in doelpunten om te zetten.

Twintig minuten weet BAS D2 het goede spel en inzet vol te houden. Bij het vallen van de 5-1 is de pijp leeg en loopt de score snel op naar een eindstand van 7-1.

Daphne Grafhorst

Mart Leendertse

VSCO '61 D? - BAS JO13-2: 7 - 1 (3 - 0)

2' doelpunt 1 - 0
23' doelpunt 2 - 0
28' doelpunt 3 - 0

38' doelpunt 3 - 1  Mart Leendertse (-)