VVOG D7 0 - 7  BAS JO13-2
8-3-2014
De Strokel, Strokelweg 1 Harderwijk

BAS D2 te sterk voor VVOG D7

zaterdag 8-3-14 stond de wedstrijd tegen de D& van VVOG op het programma. zonder Leider Joshua en een afwezige Robin wegens een breuk in haar arm werd er afgereisd naar Harderwijk.
Iets later dan de oorspronkelijke aanvang floot de scheidsrechter voor de 1e keer. binnen 5 minuten was duidelijk dat BAS de betere partij was. BAS was al 2 keer gevaarlijk geweest terwijl alle aanvallen van VVOG al in een vroeg stadium gesmoord werden. Terwijl BAS keer op keer gevaarlijk was en Sil al een mooie hattrick had gemaakt kreeg VVOG de eerste kans maar een heel erg slap schot was een makkelijk balletje voor Mike die in de hele eerste helft minder te doen had als 10 minuten lang ingeschoten te worden. vlak voor rust maakte Radek er nog 0-4 van op aangeven van Sil. Die de eerste helft dus bij alle doelpunten betrokken was. Aan het begin van de 2e helft 2 wissels. binnen 10 minuten was het weer raak. Sebastiaan werd diep gestuurd. Eerst schoot hij tegen de keeper op de rebound tegen de paal en via de paal kwam de bal bij Louise terecht die de bal hard in het dak van het doel schoot. 2 aanvallen later werd het 0-6 Radek omspeelde mooi zijn man en hij had oog voor een medespeler en een keer niet alleen voor het doel. Sebastiaan kon hiervan optimaal profiteren en pakte ook zijn doelpuntje mee. Na het 6e doelpunt was er voorin weinig beweging meer bij BAS. Jasper besloot zelf een keer het heft in handen te nemen. hij zag een gat tussen de linies van VVOG en bood zich daar snel in aan. Stef gaf een mooie pass die perfect was. Jasper omspeelde de enige tegenstander die reageerde en Jasper schoot van een meter op 30 op doel. De keeper van VVOG verwachte dit niet en stond te ver voor zijn doel en was kansloos 0-7. Vlak na dit doelpunt werd Jasper gewisseld. De 10 minuten na de wissel waren heel erg chaotisch heel veel onrust achterin bij BAS. Gelukkig was Mike deze minuten ook scherp na wat een rustige ochtend leek te worden voor hem. de laatste 10 minuten kwam er meer rust in het spel maar er werd niet meer gescoord