BAS D2 zet goede start door

15-2-14 betekende weer een winst voor de BAS D2.
met een aantal afwezigen, Robin nog steeds geblesseerd, Jannick er ook niet bij.
maar met 13 man een mooi aantal op zich voor een wedstrijd.
met Sil de eerste helft op doel omdat Mike ziek was. en Rick op de bank omdat die zich niet helemaal fit voelde.
iets na 9 uur was het eerste fluitsignaal en moesten beide ploegen even wennen aan de harde wind. veel lange ballen van beide ploegen bereikten hun doel niet. de SVL D9 kwam al snel in de wedstrijd goed weg nadat Sebastiaan een kans kreeg maar het vizier nog even moest bijstellen. de spits van SVL hoefde dat niet want in de 5e minuut kreeg hij zijn eerste kans en hij liet Sil kansloos. na dit doelpunt kreeg juist SVL het moeilijk die dachten even te makkelijk na een snel doelpunt en binnen 5 minuten was de stand 1-1 Sebastiaan kreeg een nieuwe kans en benutte deze. na 18 minuten was er de 2-1 voor BAS. Owen werd losgelaten door zijn tegenstander en zocht de diepte. De bewaker van Sebastiaan koos ervoor in te stappen en Owen speelde de bal keurig in de loop en Sebastiaan behield zijn kalmte om zijn 2e doelpunt van de ochtend binnen te schieten. Vanaf dat moment nam BAS de overhand in de wedstrijd. voor elke 5 kansen die BAS creëerde had SVL er 1. 5 minuten voor rust kreeg BAS een hoekschop deze werd gemist door de aanvallers van BAS maar Coen lette goed op en stapte in op de afvallende bal. zijn harde schot bleek de keeper te machtig. maar of de SVL doelman hierbij geen fout maakte durf ik niet te zeggen.

met een 3-1 stand werd er gerust. behalve Mike en Sil die razend snel moesten omkleden en Mike moest ingeschoten worden. BAS kreeg maar een ding te horen in de rust. blijven samenspelen en

Met Mike op doel en Sil achter de aanvallers begonnen we de 2e helft. dat dit een goede wissel was bleek al heel snel na de aftrap. BAS zette gelijk druk SVL leed balverlies en Sil profiteerde hier van en schoot de moed gelijk al uit de spelers van SVL. 4-1. De rest van de wedstrijd was BAS de betere al kwam SVL nog een paar keer gevaarlijk voor het doel van Mike maar die hield zijn doel mooi schoon. met nog doelpunten van Radek Owen en Sil zijn 2e werd de eindstand 7-1.

Ik heb nog wel een verzoek gedaan bij Sil. of hij zijn abonnement paal en lat schieten wil op zeggen want hij trof 4 keer de paal of de lat.