Horst FC D4 0 - 3  BAS JO13-2
30-11-2013
De Adelaar, Buitenbrinkweg 66 Horst

BAS wint door goed samen te werken

op 30-11-2013 mochten de jongens en meiden van de D2 naar Horst om de laatste wedstrijd van de competitie te spelen. vanaf het begin was BAS de betere ploeg en al in de 2e minuut leverde dit de 0-1 op. Eline lanceerde Radek en die wist wel wat hij met de kans aan moest. de rest van de eerste helft waren er voor beide partijen wel kansen. maar BAS bleef sterker maar wilde soms nog net te veel alleen doen en daardoor werd er in de 1e helft niet meer gescoord en ook wist Horst niet te scoren en kwam een ongeschreven regel in de voetbal ook niet tot stand want BAS maakte de kansen niet af en vaak weet de tegenstander dan wel te scoren maar nu niet. de 2e helft begon wat verward omdat Marcel iets te lang in de kantine bleef hangen en wij onze assistent-scheidsrechter misten. de 2e helft was Horst heel even beter. BAS dacht de eerste 5 minuten van de 2e helft waarschijnlijk nog in de kleedkamer te zitten. maar na de 2e kans werd BAS gelukkig wakker en in de 41e minuut verdubbelde Radek de stand door zijn 2e te maken. tot in de slotfase ging het spel op en neer en waren beide ploegen meerdere malen gevaarlijk maar werkten de keepers niet mee of een andere speler hield het doelpunt af. maar in de laatste minuten was BAS weer even sterker. Sil wilde heel graag een doelpunt meepakken om weer dichter bij de topscoorder positie te komen. maar 1 keer lag een verdediger dwars en de 2e keer wachtte hij net te lang waardoor de keeper hem dwars lag maar die had de bal niet vast en Robin tikte dit cadeautje binnen.