BAS JO13-2 - Nunspeet D5 : 5-5

BAS JO13-2 5 - 5 (2 - 3) Nunspeet D5
4-9-2013, 19:00 uur

BAS D2 sleept gelijkspel uit het vuur

op woensdag 4-9-13 stond voor de BAS D2 de bekerwedstrijd tegen de Nunspeet D5 op het programma. met maar 1 wissel begon BAS aan de wedstrijd. na de overwinning op t' Harde wist iedereen dat Nunspeet veel meer tegenstand zou bieden. dit bleek vanaf de 1e minuut ook waar want Nunspeet stoorde gelijk al in de opbouw. hier bleek Bas veel problemen mee te hebben en na 4 minuten werd de score al geopend door Nunspeet 0-1. hierna ging BAS wel wat beter voetballen maar het bleef wat onrustig in het spel. in de 15e minuut bediende Abdel Christiaan en deze schoot de gelijkmaker tegen de touwen. in de 16e minuut was het antwoord van Nunspeet er al 1-2. de rest van de eerste helft bleef het spel onrustig en waren er kansen over en weer. maar in de 29e minuut had Stef ook nog een pech hij werkte een hoekschop in eigen doel. direct vanaf de aftrap na dit doelpunt zocht BAS de aansluiting weer en na een geweldige loopactie over ruim het halve veld schoot Christiaan de bal prachtig in het dak van de goal. met een 2-3 ruststand was er nog niet heel veel aan de hand. iedereen weer scherp krijgen wat nieuwe instructies na aanleiding van de manier van spelen van Nunspeet. de eerste 15 minuten van de tweede helft had BAS veel meer kansen dan Nunspeet maar BAS had pech bij de afronding en Nunspeet wist er nog 2 te maken. met nog een kwartier te spelen stond er een stand van 2-5 op het bord. maar een minuut na de 2-5 schoot Christiaan de 3-5 erin. na dit doelpunt ging Bas er vol voor. dit leverde veel kansen op maar de bal wilde er maar niet in. ook Nunspeet kwam nog gevaarlijk voor de goal van Mike maar hij weerde zich kranig en met soms wat geluk en hulp hield hij er verder alles uit. 2 minuten voor het einde van de wedstrijd kreeg Sebastiaan de bal en hij schoot deze keer prachtig raak en de keeper stond erbij en keer ernaar meer kon hij niet. na de goal was het alles of niets voor een gelijkspel en in de 61e minuut schoof Sebastiaan de bal heel beheerst langs de keeper en sleepte BAS door hard werken alsnog een gelijkspel uit het vuur. eindconclusie van de wedstrijd is dat er nog iets meer scherpte in moet bij de spelers en dat er voorin meer overgespeeld moet worden dan zouden veel minder kansen verloren gaan. maar deze wedstrijd was een mooie manier om dat te leren voor de toekomst

Djaimie Vermeer

Christiaan Burgers

Sebastiaan van de Velde

BAS JO13-2 - NUNSPEET D5: 5 - 5 (2 - 3)

4' doelpunt 0 - 1
15' doelpunt 1 - 1  Christiaan Burgers (Abdel El Achak)
16' doelpunt 1 - 2
29' doelpunt 1 - 3  Stef Bregman (-)
30' doelpunt 2 - 3  Christiaan Burgers (-)

38' doelpunt 2 - 4
45' doelpunt 2 - 5
46' doelpunt 3 - 5  Christiaan Burgers (-)
58' doelpunt 4 - 5  Sebastiaan van de Velde (-)
61' doelpunt 5 - 5  Sebastiaan van de Velde (-)

Speler van de wedstrijd: Christiaan Burgers

Opstelling BAS JO13-2 (4-4-2):