Harde 't D3 0 - 14  BAS JO13-2
31-8-2013
Schenk Oost, Bovenweg 8 't Harde

Bas D2 verpulverd t’Harde D3 in bekerwedstrijd

Op zaterdag 31 augustus 2013 heeft de Bas D2 een bekerwedstrijd gespeeld in t’Harde tegen de D3 van t’Harde. Met een compleet team gingen we iets na half 8 op pad richting t’Harde.
Vanaf het eerste fluitsignaal liet Bas zien dat ze de wedstrijd wilde winnen. Er werd voor elke bal gevochten en er was goed oog voor elkaar. Na 4 minuten werd het harde werken al beloond. Sil werd weggestuurd en trof doel. T’Harde D3 had weinig in te brengen mede door een krappe selectie het eerste kwartier speelden ze maar met 10 man. Dat er een man meer was buitte Bas goed uit want na 11 minuten speelde Abdel Owen aan en deze trof ook doel. Vanaf de 13e minuut tot de 17e minuut was Christiaan op dreef hij maakte er 3 in 4 minuten tijd. 1 op aangeven van Owen en de andere op aangeven van Sil. Na de 0-5 leek Bas even gas terug te nemen en kreeg t’Harde even wat meer lucht en kon het aan aanvallen denken. Maar de ruimtes waren klein achterin bij Bas dus werd er zonder veel problemen de bal keer op keer veroverd. In de 23e minuut word Sebastiaan diep gestuurd door Owen die goed meeloopt en de bal weer terug krijgt en de bal rustig binnen tikt. Dus met een stand van 0-6 was er weinig aan te merken op het spel. Alleen werd de waarschuwing gegeven dat er niet achterover geleund mocht worden gewoon doorgaan was de opdracht. In de 32e minuut deed Owen op aangeven van Coen wat er gezegd was in de rust hij maakte de 0-7. Coen pakte zijn doelpuntje ook nog mee. Lars zette voor en niemand lette op Coen die rustig de ban aannam keek en de bal binnenschoof. In de 36e minuut brak Coen door aan de rechterkant. Hij had al lang gezien dat Christiaan meeliep en op het moment dat de verdediger bij Christiaan weg stapte speelde Coen hem aan en met de punt van de schoen werd de 0-9 binnengeschoten. In de 38e minuut maakte Christiaan zijn 5e van de wedstrijd en liet zien dat hij wederom de juiste positie wist te vinden. In de 40e minuut liet Owen weten dat ook hij mee gaat doen om de titel topscoorder van de D2. Hij maakte zijn 4e van de dag. Daarna ging het een kwartier op en neer meer balbezit voor Bas maar weer even het gas eraf. In de 55e minuut liet Sil zien dat ook hij mee wil doen om de titel Topscoorder want hij maakte zijn 2e van de dag op aangeven van Sebastiaan. In de 59e minuut scoorde eerst Christiaan op aangeven van Sil en in de zelfde minuut draaide ze de rollen nog om en maakte Sil zijn 3e en de 0-14. Vandaag het de D2 laten zien waar ze goed in zijn doormiddel van samenspel en communicatie en vechtlust. Die 3 elementen stonden aan de basis van deze geweldige zege.

De Man of the Match vandaag was Christiaan met 6 doelpunten en 2 assists.