BAS JO13-2 - ASV Dronten D9 : 0-3

BAS JO13-2 0 - 3  ASV Dronten D9
21-4-2012, 09:00 uur

Winnen vrouwen op karakter of verliezen mannen op inzet

De jongens zijn gebrand om te winnen, we moeten tegen meisjes voetballen en de puberhormonen slaan op hol, deze wedstrijd willen ze niet verliezen
Helaas hebben we 9 man van ons zelf en Tijmen Stegeman van de E1 kom ons versterken.

De wedstrijd begint en start hoopvol er wordt redelijk goed gecombineerd door BAS
De eerste 15 á 20 minuten komen we zonder kleerscheuren door. BAS laat het betere van het spel zien maar vergeet doelrijke kansen te creëren. In de 21e minuut krijgen we een vrije trap en Ramazan schiet net voor langs. BAS begint iets te verslappen er wordt te paniekerig gespeeld en we willen de bal niet opeisen als deze in de buurt komt. Daar wij 1 op1 achterin spelen zijn we kwetsbaar en zeker als we niet op positie blijven. De meiden van ASVD weten hier gebruik van te maken en scoren in de 25e minuut 0-1

Een donderspeech in de kleedkamer moet er voor zorgen dat ze deze wedstrijd op inzet moeten en kunnen winnen. We moeten de positie goed houden en iets harder willen werken zoals de eerst 15 minuten. Dank aan Tijmen hij heeft goed gespeeld , Jibelino Kinango komt ons achterin versterken.

De 2e helft begint vrij aardig Ramazan werkt hard maar kan de bal niet altijd kwijt genoodzaakt moet hij het alleen proberen. Hij strand tegen een overmacht van tegenstanders, een paar keer had Ramazan wel de kans om af te spelen maar dat lukte niet. De aanvallen van BAS zijn soms mooi verzorgd maar het laatste zetje richting doel ontbreekt. De keeper van ASVD heeft het niet echt druk gehad, daarentegen wordt Dennis een aantal keer op de proef gesteld en op karakter weten ze de 0-2 weer in de 25e minuut aan te tekenen

I.p.v keihard te werken gaan de kopjes hangen en de posities staan op losse schroeven
ASVD weet de eindstand te verhogen naar 0-3

Man of the match daar het ik een nachtje over moeten slapen maar deze gaan naar de invallers Tijmen en Jibelino hebben hard gewerkt en ondanks hun leeftijd vielen ze op door hun inzet.
De pluim gaat naar Ramazan hij heeft hard gewerkt helaas heeft dit zich niet uitebetaald in een doelpunt