BAS JO13-2 1 - 12 (1 - 6) Lelystad '67 D10

Met 11 man moeten we het doen vandaag
Rodney is gestopt en Nash Rowan en Rens zijn geblesseerd
Duurde de wedstrijd maar 15 minuten dan hadden we niet onderaan gestaan
Maar we moeten 2x35 minuten aan de bak
De eerst 15 minuten speelden we goed en creëerden we kansen, het spel gaat op en neer en er is balans in de wedstrijd. Helaas worden we weer afgestraft door een dode spel moment een corner van Lelystad kan vrij in het doel worden gekopt. 10 minuut 0-1
Zoals we eerder hebben meegemaakt is dit niet ons sterkste punt.
Toch moeten we ons aanleren dat als we een mannetje dekken in de 16 dat we aan de binnenkant moeten verdedigingen en zo dicht mogelijk tegen de tegenstander aan. We moeten gretiger op de bal zijn en bij een hoge bal dat we altijd moeten meespringen ( al is het alleen maar om de tegenstander het lastig te maken)
Maar 3 minuten later een mooi voorzet van achteruit Dennis speelt op Ramazan, ondanks dat hij vaker moet overspelen moet hij nu wel gaan en hij weet de stand weer gelijk te trekken. 1-1

Affluiten en douchen maar dan hebben we een gelijk spel , maar helaas we moeten nog 55 minuten

Een kopie van het eerste doelpunt is in de maak weer een corner en weer een tegentreffer 1-2
Maar we zitten nog in de wedstrijd maar het moraal begint al weg te vloeien zeker na een onnodig tegendoelpunt 1-3
Het is zo jammer dat we niet door kunnen vechten en keihard voor elkaar willen werken om er een positief gevoel van over te houden
Het vet is warme en de ballen kunnen erin ( althans dat is wat de tegenstander er van vindt ) nog voor de rust staat de teller op 1-6

Wissels hebben we niet Michel zal zijn nieuwe gekleurd voetbalschoenen nog viezer moeten maken.

De tweede helft wordt bijna kopie van de eerst helft ook daar scoorde lelystad 6 doelpunten
Ook Ramazan kreeg nog een mooi kans wederom een solo en een schot op doel ,maar helaas net naast

Wat kunnen we er nog van maken, altijd verliezen is een oneerlijke strijd tegen jezelf .
Maar toch denk ik dat als we het spelletje iets beter begrijpen en iets harder werken , proberen te combineren dat we toch een heel eind moeten kunnen komen.
En dat leren kun allen doen door het veel te doen trainen trainen spelen en inzet

To slot
De pluim voor Michel een hele wedstrijd weer uitgespeeld ( op zijn nieuwe felgekleurde schoenen)
Eindelijk daar is hij dan the man af the Match Ramazan niet alleen door zijn doelpunt maar hij viel op, ondanks de achterstand in de tweede helft, door meer inzet te tonen dan dat hij normaal laat zien