Ondanks redelijk spel van BAS wint WVF

We gingen om 7.15uur wegom 8.30 uur te voetballen in Zwolle
Florian was ziek dus we hadden drie wissels

Mohammed Ramazan en Rodney waren eerst wissel
De eerst 15 minuten speelden we niet onaardig tegen WVF er werd redelijk gecombineerd
Er was wel balverlies maar de intentie was goed
De koploper scoorde wel het eerst doelpunt vanuit een corner 1-0
Wederom vanuit een dood spelmoment weten we de bal niet afdoende weg te werken waardoor er een kans voor de tegenstander ontstaat
Nash speelt laatste man er doet goed zijn best, helaas weet de verdediging geen tweede doelpunt te voorkomen en staat het met 20 minuten spelen 2-0
Het spel speelt zich af op de linkerkant van het veld en Rigillio komt niet in stelling een voorzet te geven
Maar BAS creëert ook kansen Rens spelend centraal op het veld loopt zich vrij in een kansrijke positie en komt alleen voor de keeper maar weet helaas niet te scoren.
WVF doet dit wel en weet de rust in te gaan met een 3-0 voorsprong.

Tweede helft Milan wil eruit vanwege een blessure
Rowan wisselt even en krijgt Michel nog wat extra speeltijd
En Justin wil ook het veld verlaten.
Mohammed krijgt als taak laatste man ( en ook om achterin te blijven) en Nash gaat naar de rechtsback
Ramazan linksvoor met als taak over te spelen en te combineren
Het spel moet meer over rechts want Rigillio heeft het in de eerst helft rustig gehad

De 2e helft blijft niet lang doelpuntloos , binnen 5 minuten weet WVF 4de en de 5de treffer te scoren.
Rowan komt er het laatst kwartier nog in voor Michel ( hij heeft even in de spits gespeeld, maar geen kans gekregen)
Rodney had het na 15 minuten al bekeken en Justin moest nog even in actie komen.
Maar BAS krijgt ook een kans Ramazan gaat alleen over links maar vergeet dan de bal naar Rowan te spelen die vrij voor het doel staat , in de kluts komt toch nog de bal bij Rowan maar deze had hij niet meer verwacht en raakt de bal niet goed genoeg om te kunnen scoren
Nico had vandaag zijn dag niet en de passing was niet altijd even goed
De zesde treffer staat op naam van Tim helaas maakte hij een fout en WVF kon makkelijk scoren

Corné heeft de hele wedstrijd hard gewerkt en is voor deze dag Man of the match
Pluim gaat naar Dennis hij verbeterd zich steeds beter op de back en weet dit goed met aanvallende impulsen uit te combineren.

Trainen op de ballen wegwerken voor het doel
De passing mag beter en combineren blijft belangrijk om dit goed uit te voeren
Aannemen spelen en weer vrij lopen om de bal weer aan te ontvangen

Volgende week tegen WHC in Wezep deze wedstrijd gaan we pakken en ons weer het gevoel te geven dat het kan.