3-12-2011, 11:00 uur
De Munten, Muntmeesterdreef 2 Dronten

Was Reaal nou zo goed of Bas nou zo slecht

Voor een thuiswedstrijd hadden we een mooie uitslag, maar helaas speelden we uit
De teller bleef steken op 13-0. Vooraf hadden we de wedstrijd anders ingeschat maar helaas konden wij alleen in de eerste helft af en toe goed voetbal laten zien.
De eerste grote kans voor Reaal werd in de 6e minuut voor open doel gemist. Er heerste een lichte voordeel voor de Drontenaren maar Bas begon iets beter te spelen en in de 12e minuut had Bas een mooi aanval welke eindigde een zeer kansrijke doelpoging.
Deze kansrijke poging kwam tot stand door werklust, eenvoudig te combineren en er in te willen geloven. Tim die tot nu toe foutloos was had in de 15minuut een slippertje en de openingstreffer stond op 1-0. Tot nu toe was er geen vuiltje aan de lucht en Bas combineerde verder over de linker flank, Dennis en Ramazan combineerde goed samen en creëerde weer een kansrijke scoringskans. In de 22min kwam Tim te onbesuisd in op een tegenstander , maar in het zestien-meter gebied is dit niet handig want het levert een penalty op. Met een voortreffelijk redding weet Tim deze te keren, maar vanaf de achterlijn weet Reaal deze in de rebound te scoren ( dit was nog moeilijker dan de penalty) 2-0
De kopjes gaan bij sommige spelers alweer hangen en verzaken hun taken.
De 3-0 is hiervan het resultaat en in de laatste minuut krijgen we de deksel op de neus en stappen we de rust in met een 4-0 achterstand.

Tim was geblesseerd en Dennis ging op doel . Mo die de eerst helft als laatste man speelde gaat in de spits Ramazan links voor ( ze gaan het nog één keer voorin proberen)
Florian die het heeft gehad schraapte zijn moed bij elkaar en ging als laatste man verder
Omdat Ramazan niet meedoet in de omschakeling gaat Rowan op de linkshalf.
(eigenlijk zou Ramazan gewisseld worden vanwege slecht omschakeling)

De eerst kans is voor Reaal maar Dennis weet de bal goed te keren.
Bas kruipt naar voren en sleept er een corner uit , Rens weet deze bijna in het doel te schieten, maar deze gaat net naast. In de 4e minuut gaat een buitenspel doepunt erin 5-0 gevolgd door de 6-0. De aanvallers van Bas doen hun best en Mo komt alleen op de keper af maar helaas lukt het hem niet om te scoren. Het voetbal van Bas ziet er niet meer verzorgt uit het is net zo wisselvallig net zo als het weer. Dennis heb ik op één foutje betrapt er ging een bal door de benen en bracht de teller op 7-0 De laats 15 minuten zal ik jullie besparen. Het coachen hielp niet meer. De 8-0 was één van de mooiste aanvallen van Reaal. En een mooi reeks tot de 13-0 veranderde de wedstrijd in een rampzalige ochtend voor BAS.
Ondanks de vele regen hoefden we niet te douchen want we waren verschrikkelijk afgedroogd door Reaal.

Verbeterpunten:
Blijven werken aan je eigen kwaliteit.
Simpel samen spelen en combineren en gewoon ( ik noem het gewoon ) hard willen werken voor elkaar ook als je achter staat. Helaas moesten we eindigen met één van de slechtste wedstrijden terwijl jullie veel beter kunnen en dat is enorm ……...
Ik hoop dat de winterstop ervoor zorgt dat jullie er weer fris (met de lente tegemoet) tegen aan willen gaan en dat we wat meer wedstrijden gaan winnen, maar dat kunnen wij als coaches en trainers niet doen dat moet JULLIE ZELF WILLEN.

Man of the match met maar één foutje is Dennis en de pluim gaat naar Nico.
Rens haalt een dikke voldoende met zijn debuut op het middenveld.
(Als we allemaal zo hard hadden gewerkt als jullie dan…………. Vul het zelf maar in)