5-11-2011, 09:00 uur

Bas vecht als leeuwen maar gaan eervol ten onder.

De Koploper komt op bezoek 7 gespeeld en 7 gewonnen. De opstelling 4-4-2
Dennis op doel want Tim is ziek
Het spel begint rustig en tot zover geen krachtsverschil pas in de 4e minuut heeft ASVD hun eerste serieuze aanval . Bas kiest daarna meteen de aanval en speelt het spelletje goed uit een minuut of 5 is BAS aan de sterkere kant. Helaas Bas heeft de pech dat ASVD in de 10 minuut door een slippertje van Rens een mazzel goal meekrijgt. Toch heeft Bas ook kansen in de 12 minuut counter Bas Rowan laat zich van de juiste kant zien hij is sneller dan de verdedigers van de tegenpartij De aanval strand in een vrije trap voor BASW Mo schiet de bal van ver mooi op het doel , de keeper weet deze te redden en in de rebound heeft Nico geen geluk.
Mo geeft een voorzet op Rowan, hij schiet op doel maar de keeper weet deze tegen houden.\
De combinaties het samenspel en het harde werken wordt beloond in kansen. Even is ASVD in de aanval en een schot vanuit niets beland in één keer over Dennis 0-2 achter
Bas doet absoluut niet onder aan ASVD helaas weten ze niet voor de rust het derde doelpunt te scoren , dit voelt wel eert zuur aan 0-3 achter 1 minuut later mist ASVD ee 200% kans 5 meter voor een leeg doel wordt er gemist. ASVD zet de druk er nog even op en BAS krijgt het zwaar, gelukkig fluitsignaal klinkt.

Tweede helft
Rodney komt erin voor Michel
BAS krijgt de wedstrijd niet meer naar zich toegetrokken en vanuit een corner in 35 minuut van ASVD wordt er makkelijk gescoord 0-4. BAS doet zijn best en vecht voor wat het kan een aanval van BAS strand helaas in de verdediging van de tegenstander nog 15 minuten te gaan maar een tegentreffer is in de maak 0-5 . Langzaam gaan de kopjes hangen en BAS doet vanaf nu steeds een stapje te laat het middenveld verzuimd de verdedigende taken.
Rowan is nog strijdlustig en weet drie man van ASVD op de verkeerde been te zetten en geeft nog een mooie pass, helaas is de aanval kortstondig . In de laatste 10 minuten scoort ASVD de 6 7 en de 8ste treffer. Helaas verloren een paar doelpunten had wel op zijn plaats geweest