WHC D5 6 - 0 (3 - 0) BAS JO13-2
29-10-2011, 08:30 uur
Mulderssingel, Hoeloosweg 15 Wezep

BAS kan Beter

Met de dauw nog op de ogen rijden we vol goede moed naar Wezep. De ochtend begint net en we hopen op een mooie wedstrijd. Het is alweer 6 wedstrijden geleden dat we hebben gewonnen.

We beginnen weer met de oude opstelling 4-4-3.
Al snel blijkt dat we niet goed aan het spelen zijn en dat WHC merendeels balbezit heeft.
In de 5de minuut resulteert dit in een tegendoelpunt: 1-0.
Het lijkt wel of WHC met twee man meer speelt en 2 minuten later staat het al 2-0.
De aanvallen van BAS gaan moeizaam en er wordt niet strak genoeg en duidelijk ingespeeld.
Daar waar de bal wel goed gaat is WHC alerter en sterker aan de bal. Nash staat goed te verdedigen maar helaas moet hij uitvallen vanwege een blessure. En Justin komt voor hem in de plaats. Tim staat zoals vanouds een goede partij te keepen en houd de schade nog beperkt. Toch gaan we gaan de rust in met een 3-0 achterstand.

In de tweede helft komt Nico er in voor Regilio. Regilio heeft zijn debuut wedstrijd erop zitten. Hij moet veel leren maar daar zijn de trainingen voor.
Mo gaat in de spits Nico rechtshalf en Corné voorstopper
Af en toe heeft BAS een aanval maar met regelmaat weten we niet een eenvoudige oplossing te vinden. In de training zie ik soms mooi dingen waar snel gecombineerd wordt door simpel de bal aan te nemen één keer raken en weer doorspelen. Op het veld komt dit niet tot uitdrukking en hier gaan we zeker meer op trainen (Aannemen spelen en weer aanbieden).

Dennis weet druk te zetten tussen twee spelers weet de bal te veroveren en heeft de de 3-1 op zijn slof. Helaas staat de keeper in de weg.

De aanvallen van BAS lopen stroef en bij omschakeling naar verdediging laten we het hoofd hangen. Vervolgens wordt de verdediging door een overmacht van WHCers zoek gespeeld de 4, 5 en de 6-0 komen in een rap tempo op het scorebord.

Ondanks een dramatische wedstrijd heb ik een man of the match gevonden: Dennis. Hij heeft positioneel goed gespeeld.
Pluim gaat voorzichtig naar Mohamed maar dat is op basis van de eerste helft.

Volgende week krijgen we de ongeslagen koploper asv Dronten op bezoek.
Dus dat wordt 4-4-2 spelen met een dichtgetimmerde achterhoede en hopen op een counter doelpunt.