15-10-2011

Op papier een mooie wedstrijd ( maar niet alleen dromen ook papier is bedrog)

Bas D2 - CSV´28 D6

Op het hoofdveld daar moest gebeuren, helaas spelers te korte en Mike van de D1 kwam ons versterken. Het gras was nog koud en half bevroren, maar daar gaat verandering inkomen als we het vuur uit onze schoenen lopen en fonkelend voetbal laten zien.

De opstelling is aangepast we spelen niet 4-3-3 maar een 4-man in de verdedigen een 4-mans ruit op het middenveld en twee geknepen buitenspelers. Met deze opstelling hopen we een beter combinerend middenveld te creëren en zo het balbezit voor BAS te optimaliseren. Rens was voor het eerst aanvoerder , dit heeft verdiend door zijn optreden tot nu toe. Na het fluitsignaal van een kersverse scheidsrechter Theo Burgers, speelt Bas inderdaad sprankelend voetbal. Er wordt zeer goed gecombineerd en er worden veel driehoekjes gespeeld. De kansen van Bas beginnen zich op te stapelen. Pas na 6 minuten komt CSV met hun eerste aanval. Dennis geeft een mooie voorzet maar deze 100% kans wordt door Mike naast geschoten. Daarna een mooie aanval, over links combinatie tussen Ramazan, assist Rowan naar Dennis maar helaas alweer net naast. Zeker 20 minuten lang domineert Bas het spel en de ruit op het middenveld werpt zijn vruchten af de doelpunten gaan zeker komen. Een minpunt is dat er niet goed wordt gecombineerd als we bij het doel zijn van de tegenstander en daar laten wij de kansen liggen. plotseling heeft SCV een counter maar Tim weet deze 100% kans om zeep te helpen met een formidabele redding. CSV begint iets meer aan te dringen maar de verdediging van BAS staat als een huis maar vanuit het niets wordt een afstandschot vanaf de 16 meter keurig in de kruising gemikt ( deze is onhoudbaar voor Tim) 0-1 CSV. Net voor de rust is CSV weer in de aanval de bal wordt vanaf de zijkant 16 meter voor het doel geschoten en vanuit een reflex houd Michel deze tegen met zijn handen. De scheids kan niets anders doen deze op de stip te leggen 0-2 CSV en gelijk is het rust.

Het spel van de eerste twintig minuten is OK maar er moet voorin beter worden gecombineerd.
Als wij op balbezit blijven spelen en iets meer combineren kunnen we zeker deze wedstrijd ombuigen tot winst. Michel heeft een baalmoment van zijn handsbal en na enige tijd wil hij de wedstrijd (2e helft) voortzetten. Mike wil graag naar achteren ( speelt hij ook in de D1) Mohammed krijgt weer zijn kans in de spits, Ramazan wil graag ruilen met Rowan.

De 2e helft begint met een sterk CSV gevolgd door een counter van Bas, Mohammed krijgt zijn eerste kans maar hij is te zelfzuchtig en speelt niet over naar de vrijstaande Ramazan.
In de 5 minuut weet BAS wel vanuit een corner te scoren Nico weet de bal achter de keeper te schuiven
1-2 Bas heeft weer aansluiting. Helaas kan Bas niet het spel naar zich toe trekken en de kansen die BAS had in de eerst helft zijn nu voor CSV. Er ontstaat paniek voetbal achterin bij Bas en CSV weet hiervan te profiteren en schiet wederom van buiten de 16 meter over Tim heen ( weer onhoudbaar) 1-3 voor CSV. CSV is nu sterker en BAS wordt onder de voet gelopen, de posities staan niet goed meer en van de ruit die in de eerst helft functioneerde is nu weinig meer van over en er wordt weer gescoord 1-4. In de 18 minuut geeft Rowan een mooi assist op Ramazan die aan een solo begint en deze maakt hij mooi af 2-4 ( is er nog hoop??)
Helaas CSV doet er een schepje bovenop en in de 20 minuut wordt het 2-5 ( een kopie van het vierde doelpunt ) in de 25minuut 2-6 en twee minuten voor het eind 2-7 (de doelpunt van CSV waren mooi hard en onhoudbaar)

Conclusie : in de eerst helft stond de verdediging veel beter en er werd beter gecombineerd op het middenveld m.a.w. de omzetting na rust is niet goed geweest.

Man of the mach is Corné: Super goed en verdediging en gewoon lekker hard gewerkt zonder te zeuren.
De pluim gaat naar Michel : ondanks zijn tegenslag in de eerste helft heeft hij zijn mannetje gestaan en de wedstrijd keurig uitgespeeld.

Piet Scholtanus

Ramazan Yigit

Nico Gohl

BAS JO13-2 - CSV '28 D6: 2 - 7

20' doelpunt 0 - 1
28' doelpunt 0 - 2
35' doelpunt 1 - 2  Nico Gohl (-)
38' doelpunt 1 - 3
42' doelpunt 1 - 4
48' doelpunt 2 - 4  Ramazan Yigit (-)