BAS D2 verliest van een goed CSV '28

Beker wedstrijd kwartfinale BAS D2 - CSV '28 D3

CSV is vorig jaar gepromoveerd en draait goed in hun eigen competitie ze staan tweedes op de ranglijst.
Het beloofd een zware pot te worden en de trainer heeft de jongens tijdens het warm lopen op scherp gezet en ze gaan er allemaal voor.

De wedstrijd begint stipt om 9.00uur en Bas geeft geen kansen weg integendeel BAS begint de wedstrijd naar de hand te zetten. Het krachtsverschil is nauwelijks merkbaar.
Alhoewel CSV makkelijk hun medespelers weten te vinden. De eerst gevaarlijke uitbraak is pas na een minuut of 8 en deze aanval resulteert in een 0-1. Rick heeft de zon tegen maar weet toch een aantal behoorlijke redding achter zin naam te zetten. Bas speelt ondanks de achterstand zeer goed. Na enige minuten ligt de druk volledig op de achterhoed van BAS en in een rebound weet CSV de tweede treffer aan te tekenen 0-2. Bas krijgt steeds meer moeite om het spel te maken en de aanvallen van BAS zijn mooi maar komen steeds minder voor.
CSV drukt door en scoort vrij snel achterelkaar de 0-3 0-4 en de 0-5.

Ruststand 0-5 en de teleurstelling en de emoties lopen op
Ondanks het harde werken van BAS is dit niet uit te drukken in doelpunten
De tweede helft gaat beginnen en we hebben afgesproken om de huid duur te verkopen.

De eerste 10 minuten weet BAS het spel goed mee te spelen maar in de 10 minuut komt de 0-6 en snel daarna de 0-7 op het scorebord.
Toch krijgt Casper door een foutje van de keeper nog een kans maar helaas gaat deze net naast het doel het laatst doelpunt wat er valt is ook voor CSV en de eindstand blijft steken op de 0-8.

Man of the match is Remco hij heeft zich met volle overgave gestort in het verdedigend werk
En pluim voor Jan hij was overal aanwezig en heeft veel werk opgeknapt.

Jammer dat de aanvallers niet meer kansen heeft gekregen of had kunnen pakken
Wouter v Putten nog bedankt voor je tomeloze inzet

Volgende week gaan wij ons weer storten op de competitie

09 apr, 09:00
BAS D2 - asv Dronten D8 co De Schelp (Biddinghuizen
Zij staan drie plaatsen onder ons op plaats 6 en met de inzet zoals afgelopen zaterdag moeten wij ervoor gaan om op derde plaats te blijven

WFD D7 die op de tweede plaats staat moet tegen CSV’28 D7M dus het ziet ernaar uit dat WFD geen punten gaat morsen
IJVV die net onder ons staat moet tegen VIOS V D4G welke onderaan staan Ook IJVV gaat waarschijnlijk geen verlies oplopen

Dus mannen alle hens aan dek het wordt zaterdag een zeer belangrijke wedstrijd.