BAS JO13-2 8 - 1 (5 - 1) Reaal Dronten D4
14-5-2011, 09:00 uur

BAS D2 wint, maar komt 1 punt tekort.

BAS D2 - Reaal Dronten D4

Bas is de laatste wedstrijden op dreef en het is vandaag niet de vraag of BAS wint , nee het belangrijker Oene een punt gaat morsen bij IJVV. Want bij een gelijkspel is BAS kampioen.

De wedstrijd begint en het voordeel is aan de zijde van Bas Anouchka is op de dreef en via een solo weet ze de bal voor te krijgen waar Mohammed de bal ,op de pal schiet, Anouchka is er als de kippen bij en weet in de rebound de bal nog net over de lijn te tikken 1-0BAS
Het spel speelt zich al lange tijd op de helft van de tegenstander en via een corner krijgt Lorenzo de bal en schiet vanaf 16 meter de tweede treffer binnen 2-0 . De bal wordt weer op de middenstip gelegd maar een paar minuten later gaat Mohammed een aanval
inzetten over de rechterkant, maar hij wordt hard aangepakt. Het voordeel is voor Bas want Jan weet de bal als eerste te onderscheppenen weet met een mooi voorzet Anouchka ter vinden waar zei voor een leeg doel staat om haar tweede doelpunt op het scorebord aan te tekenen 3-0 reaal begint vanaf nu af en toe gevaarlijk te worden en een afstandschot van twintig meter doet Rick strekken om de bal te keren ook in de rebound weet Reaal op het doel van BAS te vuren tot 4 keer toe weet Rick het doel schoon te houden. De aanval van Reaal is voorbij en aan andere kant krijgt BAS weer een kans. Rowan krijgt de bal in een voor hem in een lastige positie hij moet de bal naar zijn linkerbeen hebben hij schiet maar helaas spat deze uiteen op de paal. In de twintigste minuut verlaat Nash geblesseerd het veld en Bé komt voor hem in de plaats. Jan is vandaag weer ouderwets goed op dreef en hij geeft een assist aan Mohammed en het mooiste doelpunt tot nu toe is in de maak . Met een mooi geplaatst schot over de keeper staat het 4-0.Reaal begint weer in de 25e minuut met een tegenoffensief en de aanvallen gaan vlijmscherp door de verdediging. van BAS een super schot gaat via onderkant lat het doel in Rick is kansloos 4-1. Reaal gaat door met aanvallen over de linker flank maar komt niet verder dan een corner. Gelukkig begeeft de bal zich weer op e helft van de tegenstander balbezit voor Reaal maar na een te zachte pass weet Stefan deze te onderscheppen tevens geeft hij een uitgekiende steekpass naar Anouchka. Maar zei schiet te gehaast en de bal gaat ruim naast. Nog een paar minuten te gaan voordat het rust is, Ramazan begint een aanval over rechts hij weet een paar man te passeren en schuift de bal als een sjoelsteen in de lange hoek 5-1 voor BAS. Een volgende aanval is alweer in de maak de bal valt weer voor Anouchka en deze gaat net voorlangs en wordt door de tegenstander nog aangeraakt. Een corner Bé zet tot drie keer toe keihard door de ene sliding na de andere en hij weet zich door een kluwen Drontenaren heen te wringen tot een meter voor het doel maar hij gaat net over de achterlijn voordat hij een doelpunt kan maken.

Tweede helft
Een aantal wissels zijn doorgevoerd maar we blijven doorlopend wisselen.
Casper in het veld gekomen en een aanval over links gaat na een schot op doel net over. Het spel gaat door alleen zijn de gevaarlijke momenten wat minder. Opeens komt er een snelle aanval over rechts voorzet jan een ook een doelpunt van Jan ( knap , maar zo staat het op mijn kladje) 6-1 voor BAS. Remco zorgt in de 10e minuut voor een indrukwekkende solo over de as van het veld en komt zowaar tot de keeper maar helaas strand de solo daar ook . Dennis is zich ook gaan bemoeien met de aanval en een schot van hem gaat net voor het doel langs, maar een schot daarna treft hij wel het doel en brengt de stand op 7-1. Vervolgens komt Dennis weer met een aanval en van ver weet hij een mooie voorzet te geven. Lange Jan staat in de spits maar kan met een snoekduik de bal net niet raken. De laatste minuten tikken weg en een aanval over links komt bij Jan hij speelt de bal terug naar Wesley en van een meter of twintig treft hij het doel 8-1.

Man of the match is Jan hij is weer in bloedvorm.
en een pluim voor Anouchka zei wist al snel te scoren en zorgde ervoor dat reaal vroeg in de wedstrijd al was geknakt

Winst voor BAS maar ja nu is het wachten wat IJVV doet tegen Oene. (De kans is groot dat Oene kampioen wordt )

En zo zie je maar weer elke wedstrijd van begin tot eind is belangrijk. Hadden we maar een puntje extra gepakt hier of een keer vaker gescoord daar ,dan hadden we …………….. geworden . maar ja zo is voetbal en zo hoort het te zijn.
Als laatste willen wij tommy en Piet alle ouders bedanken voor hun aanwezigheid en voor het supporten van de voetbalhelden. Het gaat er uiteindelijk om dat we met zijn allen plezier hebben in het spelletje voetbal.
En uitaard willen we zo hoog mogelijk eindigen en een tweede plaats is mooi maar je hebt niks ,een tweede plaats daar zou alleen Zoetemelk voor gaan.

Dennis Smit

BAS JO13-2 - REAAL DRONTEN D4: 8 - 1 (5 - 1)

5' doelpunt 1 - 0  Anouschka Heemskerk (-)
8' doelpunt 2 - 0  Lorenzo Gertsen (Mohammed Hussein)
13' doelpunt 3 - 0  Anouschka Heemskerk (Jan Nijsten)
20' doelpunt 4 - 0  Mohammed Hussein (Jan Nijsten)
23' doelpunt 4 - 1
28' doelpunt 5 - 1  Ramazan Yigit (-)

37' doelpunt 6 - 1  Jan Nijsten (-)
46' doelpunt 7 - 1  Dennis Smit (-)
56' doelpunt 8 - 1  Wesley van Uden (Jan Nijsten)

Speler van de wedstrijd: Mohammed Hussein

Opstelling BAS JO13-2 (4-3-3):