BAS JO13-2 2 - 2 (1 - 1) Oene D2
12-2-2011, 09:00 uur

Wedstrijd koukleumen duurt 10 seconden te lang.

Het is 18 graden de zon komt net op en onder de dauwdruppels begint het verse gras te geuren
Het is een voortreffelijke zaterdagochtend om drie punten te pakken. Opeens schrik ik wakker van de regen die tegen het raam aan klettert ( het was een droom). Nog even flits er door mijn hoofd is de wedstrijd niet afgelast vanwege de regen.
De wedstrijd staat gepland om 9.00uur en strak op tijd klinkt het signaal voor de aftrap.
Het spel is in voordeel van BAS en Oene komt niet gevaarlijk bij het doel van onze keeper.
De eerste noemenswaardige aanval komt van rechts waar Anouchka gevaarlijk voorlangs schiet. Helaas komt het eerst doelpunt niet in het doel waar BAS hem graag in wil hebben .Na een foutje van Rick, hij raakt de bal verkeerd terwijl hij 20 meter van zijn doel staat.
De tegenstander kan hierdoor eenvoudig de bal over een grote afstand in het doel deponeren.
BAS staat met 0-1 achter . Pas in de twintigste minuut krijgt Jan de bal na een ingooi, een solo brengt hem dichter bij het doel waar hij Anouchka aanspeelt vervolgens komt de bal bij onze klein grote man Dennis en hij bedenkt zich moment en schiet de bal verfijnt in het doel.
Eindelijk staat het spel weer gelijk 1-1. De eerste helft begint langzaam tot een einde te komen. Tevens raakt mijn pen leeg en het papier wordt nat, dat beloofd wat voor de tweede helft.

Ruststand 1-1

Dennis gaat eruit en James komt voor hem in de plaats na 2 minuten koude rust begint de tweede helft voortvarend want een aanval door het midden bereikt Casper hij weet in tweede instantie de stand in het voordeel van BAS te brengen. Helaas is het papier te nat geworden om nog een aantekening te maken. De regen en de kou begint als een derde tegenstander te werken en Bas blijkt hier meer last van te hebben dan de doorgewinterde mannen van Oene. Maar de stand is nog steeds in het voordeel van BAS en een derde doelpunt hangt al minuten lang in de lucht. De tijd verstrijkt en wij hebben nog maar een kwartier te gaan, opeens heeft Bé te veel last van de kou en hij voelde zich al niet lekker. Tot twee maal tor stort hij ter aarde maar krabbelt weer overeind. Be wordt nog gewisseld en Dennis wordt uit de warme kleedkamer getrommeld om de wedstrijd vol te maken. De scheidrechter heeft het ook koud en wat mij betreft mag hij wel affluiten hij kijkt op zijn horloge eigenlijk nog een paar minuten te gaan. Het doelpunt wat voor BAS in de lucht hing hangt er nog steeds, maar de laatste en bijna enige gevaarlijke aanval van Oene speelt de verstijfde en verkleumd verdedigers van BAS makkelijk uit, de solo van de aanvoerder resulteert in een doelpunt gelijk gevolgd door het eindsignaal.

gelijkspel 2-2 verdiend of verloren ??

Was het toch maar 18 graden geweest met een flauw zonnetje dan hadden we zeker gewonnen.
Tranen van de kou en verkleumde handen waren alles wat over bleef.

Man of the match heb ik niet gevonden maar zeker een pluim voor de niet spelend Nash en Mohammed zei stonden er om hun medespelers in de regenen de kou aan te moedigen