BAS D2 stelt teleur in Swifterbant

Een sterk haperende D2

Swift staat stijf onderaan en heeft nog geen punt gehaald en het krachtverschil was groot in het voordeel van BAS
De keeper van Swift werd door de mannen van BAS op de proef gesteld.
Maar helaas schot na schot ging net voorlangs of over dan weer te slap, maar Swift heeft de eerst 10 minuten nog geen aanval uit de hoed weten te toveren eindelijk via een combinatie Anouschka Jan staat BAS verdiend op voorsprong 0-1
In de 13 minuut komt er weer een aanval over Links voorzet Casper en net over Anouchka heen, ze kan de bal niet goed koppen.
De aanvallen van BAS en zeker de kansen zijn niet meer op twee handen te tellen.
Maar op een of andere manier wil de bal er gewoon niet in ( Bas had zeker al 5 keer moeten scoren) De verdedigers van BAS rukken steeds meer op en Wesley komt in een kansrijke doelpoging en schiet de bal in de kruising vanaf een meter of twintig 0-2 voor BAS in de 28minuut (super goal)
Na de aftrap van Swift staan we ineens slap te verdedigen en een klein kansje van Swift wordt omgezet in een doelpunt. Stefan staat koud en wat onwennig in het doel 1-2 doelpunt voor Swift
Nog geen twee minuten later de tweede aanval van Swift simpel en kinderlijk eenvoudig laten wij ons aftroeven 2-2 en het staat weer gelijk.
Dit had niet mogen gebeuren maar we hadden ook al met 10-0 voor kunnen staan

De tweede helft komen we tot een paar omzettingen en Bé gaat op doel.
Helaas luistert de helft niet en het lijkt wel of de interesse ver te zoeken (een beetje jammer mannen)

Nadat Bé zich heeft aangekleed klinkt het fluitsignaal.
Kinderlijk eenvoudig benut Swift twee counters en weten in het begin van de tweede helft tot twee keer toe te scoren 4-2 Swift
Bas is zeker tien keer sterker maar de D2 begint te haperen en op elkaar te mopperen en ze willen niet hard genoeg voor elkaar werken. Elke keer een stapje te weinig of een actie teveel
De voorhoede doet verwoede pogingen om een doelpunt te maken maar helaas alles zit tegen zelfs de grootste kansen gaan er niet in.
Er moet wel bij gezegd worden dat de man of the match de keeper van Swift is en dat BAS geen geluk heeft in het afronden

Eindstand 2-4 verlies

Al met al een zeer teleurstellende partij voetbal.
Sorry mannen maar ik heb jullie nog nooit zo slecht zien voetballen
Op alle linies haperde er wel iets.
Met een collectiever elftal en iets harder voor elkaar werken hadden wij een mooi koude ochtend gehad.
Maar een ochtend zoals deze is zwaar teleurstellend.

Piet

Wesley van Uden

Jan Nijsten

SWIFT '64 D4 - BAS JO13-2: 4 - 2 (2 - 2)

13' doelpunt 0 - 1  Jan Nijsten (Anouschka Heemskerk)
28' doelpunt 0 - 2  Wesley van Uden (-)