WVF D7 2 - 4 (1 - 2) BAS JO13-2
5-2-2011, 09:45 uur
De Weide Steen, Stinsweg 15 Zwolle

Verslag WVF D7 - BAS D2 van een stormachtige wedstrijd.

De eerste helft begint zoals gewoonlijk na het fluitsignaal en het spel ontwikkeld zich in het voordeel van BAS. De wind is voor BAS de dertiende speler en helpt ervoor dat de bal veelvuldig op de helft van de tegenstander is. In de 4e minuut vertaald het zich in een doelpunt van Jan 0-1. Een minuut later krijgt BAS een hoge dwarrelbal niet weg maar Rick staat er niet voor niks en helpt BAS met een redding. Het spel golft in deze fase op en neer zonder noemenswaardige spannend gebeurtenissen, totdat Anouchka een bal over de breedte speelt naar Casper. Casper schiet de bal nauwkeurig over de keeper 0-2 voor BAS. Het ziet er goed uit voor BAS en ze zijn, mede door de wind, in lichte voordeel. In de 18 minuut schiet Anouchka net voor langs en Casper weet de bal te onderscheppen en schiet snoeihard op paal. Wesley denkt een minuut later dat kan ik ook allen dan van een meter of 35, hij schiet formidabel op doel helaas spat de bal uiteen op de deklat. Even later schiet Jan op doel en de Keeper voorkomt een derde doelpunt.
WVF gaat zich ook weer met de aanval bemoeien, net geen buitenspel en alleen op de keeper af maar de spits in het blauw schiet net over, In de 25 minuut wordt het even spannend voor het doel van BAS . Een corner wordt in het vijf meter gebied gelegd, schot op doel, gevolgd door een redding op de doellijn van de achterhoede vervolgens een redding van Rick en Rowan werkt de bal weg. De tegenstander onderschept, speelt de bal naar voren maar helaas voor hun buitenspel. WVF ruikt kansen en het eerst doelpunt wordt in de 27 minuut gescoord 1-2 voor BAS. De laatste solo is voor Casper hij weet 4 man te passeren hij schiet maar helaas iets te slap.

Het is rust , Florian wil er uit omdat hij vindt dat hij niet goed speelt ( de coach denkt daar anders over)

De wind waait nog steeds maar deze keer hebben wij hem tegen. Dus dat wordt compact spelen en de bal over de grond. De eerst 5 minuten staan wij angstig met de rug tegen de muur en krijgen wij de bal niet weg. De eerst aanval van BAS wordt door Ramazan goed op het juist moment breed gelegd naar Anouchka . Zei weet het doel te treffen 1-3 voordeel voor BAS. In de 6 minuut van de tweede helft geeft Rick een iets te korte doeltrap en de tegenstander weet de bal over Rick heen te spelen, gelukkig is het geen treffer want de spitst had zijn vizier niet op scherp staan. De ingevallen Bé gaat over de linkerkant ervandoor hij weet Jan te bereiken. Helaas Jan zit vandaag niet in de wedstrijd en hij schiet net voorlangs. Bas zet iets druk Jan speelt op Ramazan net buitenspel. In de 10 minuut doet Mohamed mee in de aanval, speelt goed op Casper. De aanval gaat door en Anouscka schiet de bal net over het doel. Nog een kwartier te gaan en BAS weet zich veel beter te redden met de tegenwind.
Een verkeerde uitgooi van BAS strooit bijna roet in het eten en weer een mooi redding van Rick. Toch weet WVF weer te scoren geholpen door de wind wordt het 2-3. Even was WVF iets beter, maar BAS weet de wedstrijd te kantelen, het spel wordt gemaakt door de Biddinghuizenaren. Rowan kondigt zijn wissel aan hij heeft last van zijn voet, hij heeft zegge en schrijve maar twee keer balverlies geleden (keurig gedaan jongen) Florian maakt het laatste deel van de tweede helft vol. Het is allen nog wachten op een doelpunt om de winst definitief mee naar huis te nemen. Florian weet over links het publiek te vermaken met zeer goed voetbal. Anouchka neemt het initiatief en trapt vanaf rechts de bal mooi in de zestien van de tegenstander. Casper weet hier gebruik van te maken en scoort de 2-4. Nog even te gaan en BAS gaat op één tegenaanval na door met het domineren van de tweede helft.

Het eindsignaal klinkt net zoals het beginsignaal en BAS eindigt met een hoopje blijdschap
(alleen jammer dat Bé er helemaal onder lag)

Vandaag hebben man of the match en een vrouw of the match en twee pluimen
Anouchka zeer opvallend gespeeld, gescoord en goed in de assists.
Rick zeer alert gekeept en mede door hem blijft BAS de gehele wedstrijd de voorsprong behouden.

Een pluim voor Florian goed ingevallen en een voldoende voor de eerste helft en een pluim voor Casper hard werken en scoren (zoals het hoort in het voetbal