Bekerwedstrijd
15-1-2011, 10:00 uur

Verslag BAS D2 - Emst D1

BAS D2 - Emst D1

Bekerwedstrijd 15-1-2011, 10:00 uur De Schelp, Biddinghuizen is “the place to be”

Wat gaat het worden in deze knock out fase, wordt het een triomf of een teleurstelling.

Het fluitsignaal klinkt en wij beginnen voortvarend, de eerst minuten zien er goed uit.

Na 5 minuten krijgen wij een vrije trap Jan speelt naar Stefan, Stefan kaats naar Mike , Mike vervolgens weer op jan, schot op doel en Stefan in de rebound 1-0 Bas ( een aanval zoals getraind)

Emst laat dit niet op zich zitten, want na de aftrap komen zei via een steekpass alleen voor onze keeper een prachtige lob over Rick maar de paal brengt redding.

Het spel gaat op en neer maar de kansen zijn toch zekert voor BAS.

In de 15 minuut schiet Stefan keurig op Mike en vanuit de zijkant van het 16 meter gebied schiet Mike de bal loepzuiver over de Keeper en beland hoog achter in het doel 2-0 Bas

De D2 mannen domineren het spel gemakkelijk een vrije trap van Jan gaat in de 20 minuut net naast

Bas houd druk jan speelt zich vrij en schiet voor doel langs , Jammer Ramazan stond vrij maar hij kreeg niet de bal om te kunnen scoren..

Vlak voor de rust wordt er te kort uitverdedigd en wordt de bal makkelijk onderschept door Emst zei weten een doelpunt te verzilveren 2-1

De 2e helft moeten wij blijven voetballen zoals wij zijn begonnen. Maar helaas begon Emst de eerst 5 minuten sterker als BAS, Bas trekt de buitenspelval open en Emst trapt erin.

Inde 6 minuut een mooie solo van Jan een bal voor Langs en 3 man van BAS kunnen er net niet bij

Bas begint het spel weer te hervatten en na een vrije trap van Jan spat op de deklat uiteen maar Stefan er weer als de kippen bij (Stefan is goed met kippen) in de rebound scoort hij zijn tweede doelpunt 3-1 BAS.

De verdediging van BAS kent even een slap moment maar gelukkig heeft Wesley een goede redding.

Wederom wordt een aanval van Emst gepareerd deze keer is het Be die goed mee verdedigd .

Maar inde 16 minuut gooit Jan de wedstrijd op slot , na snelle solo mikt hij de bal in de verre hoek 4-1

Nog een kwartier te gaan en bas bekert verder..

Maar Emst wil nog niet opgeven een mooi opgezette aanval van Emst en de doelpoging gaat gelukkig net naast.

20 minuut een aanval over rechts naar Anouchka helaas komt ze net snelheid te kort.

Emst scoort nog in de 22 minuut maar deze wordt terecht afgekeurd door de correct vlaggende grensrechter (papa Ramazan).

5 minuten voor het einde komt er een 4 mans aanval van Emst maar ze vergeten dat Wesley achterin staat en hij onderschept de aanval.

1 minuut later weet Emst toch weer te scoren 4-2 .

Gaan ze BAS het nog moeilijk maken in de laatste fase van deze spectaculaire bekerwedstrijd.