BAS JO13-2 4 - 5 (2 - 2) ASV Dronten D6
6-11-2010, 09:00 uur

BAS D2 laat asv Dronten zweten

Verslag BAS D2 - asv Dronten D6 4-5

Bas staat op de achtste plek een de Drontenaren staan tweede op de ranglijst D-Pupillen 4e klasse 02

Het weer zat deze keer mee en vooraf aan de wedstrijd hebben we de clubfoto van de D3 weer op de gevoelige plaat vastgelegd met dank aan Hans.

Van de 14 man staan Rowan Florian en Remco er naast het fluitsignaal werd verzorgd door Gert-Jan Timmerman. Het spel ging redelijk gelijk op met af en toe het voordeel aan de thuis spelende club.
Het eerst doelpunt (6e minuut) was voor BAS na een mooie solo van Casper wist hij de bal in de korte hoek erin te prikken 1-0. 6 minuten later kreeg ASVD een corner de bal ging richting Rick een bal die normaal gesproken een eitje voor hem was rolde helaas onder hem door. 1-1. Het spel ging nu wel gelijk op en het was een wedstrijd om van te genieten. Mede door een voorzet van Mike H die Jan wiste bereiken en hij scoorde 2-1. BAS stond weer op voorsprong maar dat duurde maar één minuut want ASVD scoorde te gemakkelijk de gelijkmaker. Anouchka kreeg in een duel een tik en moest helaas de wedstrijd staken, voor haar in de plaats kwam Rowan die het eerst duel goed in ging.
2-2 ruststand

Verdedigend stonden we sterk de doelpunten die vielen waren uit een paar kansen die ze kregen en BAS had een beetje pech. BAS deed zeker niet onder aan de mannen die als tweede op de ranglijst staan. De tweede helft Remco en Florian komen er in (Florian in de spits en Remco rechtshalf)

Het tweede deel was nog maar 3 minuten oud of BAS stond tegen een achterstand aan te kijken. Als dit maar goed gaat , Bas moet zichzelf herpakken en gaan spelen zoals in de eerste helft. Gelukkig was Casper in goede doen en schoot met een mooi boogbal over de keeper die te ver voor zijn doel stond 3-3. BAS met name Jan en Casper domineerde de aanval in de 45 minuut schoot Jan de 4-3 binnen. Nog 15 minuten te gaan en de overwinning begon te lonken

Achterin begon BAS iets te slordig met uitverdedigen met name bij de corners ging dat moeizaam
De 4-4 kwam ook door een corner die door Rowan op het 20-metergebied niet goed werd weggewerkt het was er te druk en de bal werd voor zijn voeten weggespeeld.
Nog een paar minuten te gaan en BAS zou tevreden mogen zijn met een gelijkspel maar helaas de verdediging lieten zich in de luren leggen 1 man van ASVD ging door een 4 man verdedigend blok en scoorde eenvoudig de 4-5.

Bas heeft verloren maar dit had niet gehoeven.
Een opsteker is dat BAS zeer goed tegenstand heeft geboden aan de nummer twee van de ranglijst