BAS JO13-2 10 - 2 (5 - 0) IJVV D6
28-8-2010, 09:00 uur

D2 wint ruim van IJVV D6

Eindelijk was het dan weer zover. De spelers van BAS D2 konden weer laten zien wat ze in huis hebben.
De tegenstander was IJVV D6M. Dit seizoen heeft de D2 een ruime selectie waardoor deze wedstrijd werd aangevangen met 7 wissels op de bank(Rowan en Remco waren afwezig).

Vanaf de eerste minuut was het al duidelijk dat de D2 veel sterker was dan de meisjes uit Ijsselmuiden. Na 3 minuten lag de 1-0 al achter de keepster van Ijvv. Aanvoerder Jan rommelde zich op de rand van de 16 meter langs een 4-tal verdedigers en schoot de bal overtuigend in de touwen. Een paar minuten later was het Mohammed die op bijna dezelfde manier de 2-0 binnen schoot. In de 12e minuut werd het mooiste doelpunt van de ochtend gemaakt. Een keurig opgebouwde aanval kwam aan de rechter kant bij Dennis terecht die met een perfecte voorzet Jan de 3-0 liet maken. De D2 ging daarna vrolijk door met aanvallen en volkomen verdiend werd er gerust met 5-0 door doelpunten van Jan ( corner Bé) en Mohammed (voorzet Jan).

Uiteraard was iedereen tevreden in de rust. We stonden met 5-0 voor en de verdedigers waren niet in de problemen geweest.
Er werd 7 keer gewisseld. Alleen Rick, Wesley, Stefan en Jan bleven staan.

De D2 zocht ook in de 2e helft volop de aanval. Binnen 5 minuten was het weer raak. Anouschka scoorde de 6-0 uit een voorzet van Jan. Een paar minuten later was het Casper die een solo vanaf de middenlijn succesvol afrondde. Weer een paar minuten later scoorde Ramazan de 8-0 uit een voorzet van Anouschka.
Dit was voor IJVV het teken om toch wat gas te geven.
De achterhoede van de D2 kwam even onder druk te staan. En IJVV scoorde uit de eerste kans die ze kregen de 8-1. BAS D2 reageerde goed door heel snel de 9-1 en 10-1 te maken. Maar het was IJVV die ervoor zorgde dat BAS als laatst mocht aftrappen. Eindstand 10-2

Het seizoen had niet beter kunnen beginnen voor de D2. Na deze dik verdiende overwinning staat het Team 1e in de bekerpoule.
Volgende wedstrijd is Zaterdag. Dan speelt de D2 thuis om 9.00 tegen Reaal D4. Als we met net zoveel inzet en plezier gaan spelen kan het zomaar weer een mooie ochtend worden voor de D2 en hun toeschouwers.

BAS JO13-2 - IJVV D6: 10 - 2 (5 - 0)

3' doelpunt 1 - 0  Jan Nijsten (-)
9' doelpunt 2 - 0  Mohammed Hussein (-)
12' doelpunt 3 - 0  Jan Nijsten (Dennis Smit)
21' doelpunt 4 - 0  Jan Nijsten (Bé Eikelboom)
28' doelpunt 5 - 0  Mohammed Hussein (Jan Nijsten)

34' doelpunt 6 - 0  Anouschka Heemskerk (Jan Nijsten)
38' doelpunt 7 - 0
44' doelpunt 8 - 0  Ramazan Yigit (Anouschka Heemskerk)
47' doelpunt 8 - 1
48' doelpunt 9 - 1  Jan Nijsten (-)
53' doelpunt 10 - 1  Lorenzo Gertsen (-)