BAS JO13-2 11 - 1 (4 - 0) DOS Kampen D4
20-3-2010, 09:00 uur

BAS WINT MET DUBBELE CIJFERS VAN DOSKampen

Bas D2 – DosKampen D4: 11-2 (4-0)

Duidelijke en terechte cijfers want Bas D2 overheerste de wedstrijd. In het verleden bleven de dubbele cijfers dan toch wel is achterwege maar tot de laatste minuut bleef het team gretig maar bleef men naast goede individuele acties ook de combinatie zoeken.

Rene werd ’s morgens afgemeld maar gelukkig was het team verder compleet en hadden we een wissel; deze keer Patrick Timmerman die dat met gezonde tegenzin deed. Trainer Corne heeft griep. Beterschap Corne.

De score werd na 9 minuten geopend door een lange lob van Stefan Timmerman. Altijd prettig als op deze manier de score kan worden geopend. Twee minuten later was het dezelfde Stefan die een goed geplaatste voorzet bij Whalid op het hoofd deed belanden en kopte hij raak. In de 14e minuut was de eerste kans voor DosKampen die naast het doel verdween. Luuk kreeg een bal op de slof vanuit een corner maar deze ging naast. Er volgden nog een aantal grote kansen waarbij we elkaar even in de weg stonden. Ook Stefan had nog een goed schot die door de keeper werd gered. In de 26e minuut volgde de 3-0 van Rick. Hij ging alert bij een vrije trap vanaf rechts van Stefan, naar de 2e paal waar hij de bal die eerst nog door de keeper werd aangeraakt in het doel kopte. Kort daarop was er een goede combinatie: Stefan werd aangespeeld op de 16 en legde de bal terug op Jeffrey die de bal vervolgens prachtig met een lob de inlopende Whalid bediende. Whalid omspeelde de keeper en tekende voor de ruststand van 4-0.

In de rust is met name benadrukt dat we elkaar moeten blijven zoeken in het veld en beter moeten opbouwen vanuit de verdediging, en het dan mogelijk moet zijn om een grote uitslag neer te zetten.

De gretigheid bleef aanwezig in de tweede helft. Via een aanval over rechts met Patrick Woud belandde de bal door een schot van Patrick Timmerman in de 33e minuut in het doel. Het zal Patrick Timmerman niet zijn bevallen op de bank want een minuut later was het alweer raak met hem en dit keer via een aanval over links met Rick. Hessel kwam even later goed uit zijn doel bij een aanval en griste de bal weg voor de voeten van de aanvaller. Patrick Woud en Whalid met het hoofd krijgen nog goede kansen maar missen. De verdediging met Luuk, Marcel, Jessica en Marijn pakte hun taken goed op en bedienden het middenveld inderdaad beter waardoor de opbouw beter verzorgd was. In de 41e minuut volgt de 7-0 door een doelpunt van Whalid. De aanval werd geopend door Rick op rechts waar Jeffrey de bal naar Stefan speelde en Whalid bediende. Even later was het alweer raak door een assist van Jeffrey waaruit Whalid opnieuw scoorde; 8-0. Jeffrey was sterk op dreef. De 9-0 was een corner van Stefan die door zijn broer Patrick in de touwen werd gekopt. In de 50e minuut komt dan toch de tegentreffer door een aanval van rechts en een schot van buiten de 16 die stevig in de kruising verdween. Patrick Timmerman schiet de bal nog maar is op de lat en vervolgens wordt er een doelpunt afgekeurd omdat de keeper werd gehinderd. In de 56e minuut is het Stefan die de bal vanaf eigen helft meeneemt en afrond. In de laatste minuut laat ook Patrick Woud zien dat hij de lob ook nog steeds goed beheerst waardoor de eindstand wordt bereikt; 11-1.

Een leuke en goede wedstrijd en een gelukkig team. Tijdens de training (goed voor 1 keer was het afgelopen donderdag een hele lollige training) en in de kleedkamer is het vaak pret maar op het veld laat men het zien. Daar is de leiding blij mee: een echt team en prestaties op het veld.

Rick van Os

BAS JO13-2 - DOS KAMPEN D4: 11 - 1 (4 - 0)

9' doelpunt 1 - 0  Stefan Timmerman (-)
11' doelpunt 2 - 0  Walid el Achak (Stefan Timmerman)
26' doelpunt 3 - 0  Rick van Os (Stefan Timmerman)
29' doelpunt 4 - 0  Walid el Achak (Jeffrey Overeem)

33' doelpunt 5 - 0  Patrick Timmerman (-)
34' doelpunt 6 - 0  Patrick Timmerman (-)
41' doelpunt 7 - 0  Walid el Achak (Stefan Timmerman)
43' doelpunt 8 - 0  Walid el Achak (Jeffrey Overeem)
47' doelpunt 9 - 0  Patrick Timmerman (Stefan Timmerman)
50' doelpunt 9 - 1
56' doelpunt 10 - 1  Stefan Timmerman (-)
59' doelpunt 11 - 1  Patrick Woud (Walid el Achak)

Speler van de wedstrijd: Walid el Achak

Opstelling BAS JO13-2 (4-4-2):