BAS JO13-2 - Nunspeet D3 : 7-1

BAS JO13-2 7 - 1  Nunspeet D3
14-11-2009, 09:00 uur

BAS D2 wint slechte wedstrijd met 7-1!

Na een goede wedstrijd vorige week tegen SVL heeft BAS D2 vandaag laten zien dat er toch nog heel wat te leren valt!
Er werd dan wel met 7-1 gewonnen maar hoe er werd gevoetbald was niet om aan te zien!

De start was zeer rommelig, maar na 5 minuten wist Jessica met een lange pass Walid voor de keeper te zetten die de bal beheerst in de hoek schoot! Na 9 minuten was het opnieuw Walid die via een klutsbal de bal toch nog in het doel wist te krijgen.
Hierna speelde we bijna met het hele elftal in de spits waardoor er voor ons weinig ruimte was om goed te kunnen voetballen.
Nunspeet kwam er af en toe gevaarlijk uit doordat veel verkeerd stond. Na 22 minuten wist Pattrick zijn broer Stefan te bedienen die er 3-0 van maakte! Daarna kwam gelijk Nunspeet in de aanval en was het wel of geen hands, de bal ging op de stip.
Nunspeet profiteerde optimaal van dit buiten kansje en zette vlak voor de rust 3-1 op het scorebord.

In de rust werd er vooral gehamerd op dat het spel breed moest worden gehouden, en proberen om de bal 1 a 2 keer te raken!
Ook moest er minder gelopen worden met de bal omdat in de 1e helft te veel balverlies daardoor werd geleden!

Wat er aan de hand was vandaag met de spelers is me nog steeds niet duidelijk maar ook de 2e helft was zeer matig van de kant van BAS. Walid en Pattrick scoorden nog beide 2x maar mooi en goed was het allemaal absoluut niet! Voor de toeschouwers was dit ook jammer, zeker nadat er vorige week zo goed was gespeeld! Nu hopen dat er volgende week tegen DVS een beter BAS staat,want anders kan het nog een hele lastige klus worden in Ermelo!

Walid el Achak
4x

Patrick Timmerman

Stefan Timmerman

BAS JO13-2 - NUNSPEET D3: 7 - 1

5' doelpunt 1 - 0  Walid el Achak (Jessica de Boer)
9' doelpunt 2 - 0  Walid el Achak (-)
22' doelpunt 3 - 0  Stefan Timmerman (Patrick Timmerman)
29' doelpunt 3 - 1
36' doelpunt 4 - 1  Walid el Achak (Maikel de Leeuw)
46' doelpunt 5 - 1  Patrick Timmerman (Stefan Timmerman)
50' doelpunt 6 - 1  Walid el Achak (Stefan Timmerman)
57' doelpunt 7 - 1  Patrick Timmerman (Jessica de Boer)

Opstelling BAS JO13-2 (4-3-3):