BAS JO13-2 - Zwart Wit '63 D3 : 5-0

BAS JO13-2 5 - 0 (2 - 0) Zwart Wit '63 D3
31-10-2009, 09:00 uur

Positiviteit helpt BAS D2 eenvoudig langs Zwart Wit '63!

Vooraf aan de wedstrijd van vandaag werd door de begeleiding vooral gehamerd op positief blijven! Dit doordat bij de training enkele woordenwisselingen hebben plaats gevonden.
Het begin van BAS D2 was zeer sterk. BAS D2 was rustig aan de bal en er werd goed samen gespeeld met elkaar. Het eerste doelpunt kwam dan ook vrij vroeg in de wedstrijd! Een mooie pass van Stefan bracht zijn broer Pattrick in staat om de 1-0 beheerst in te schieten! Nog geen 5 minuten later was het weer Stefan die een bal goed voor legde, dit keer via een corner werd Luuk gevonden en ook hij schoot de bal langs de kleine keeper van Zwart Wit! Een geweldige opsteker natuurlijk voor het team!
Na dit doelpunt kwam een fase van 10 minuten dat BAS een beetje terug moest zakken maar ook Hessel samen met de goed spelende verdedigers hielden de 0 achterin de eerste helft!

De 2e helft begon BAS D2 ijzersterk. Het duurde 10 minuten voor de bal er werd ingeschoten, deze keer door Stefan zelf die de 3-0 op het scorebord zette! De 4-0 van BAS was een geweldig mooie aanval over rechts! Pattrick Woud stuurde Stefan de hoek in die een perfecte voorzet gaf op de kleine Walid die voor leeg doel kon inkoppen! Dit na een aanval waarbij het steeds 1x raken was! (Super knap gedaan jongens). Er was na de 4-0 ook nog een ongelukkig moment voor de goed fluitende scheidsrechter, hij verstapte zich en werd vervangen door Sietse de Boer.
Na een ongelukkig moment van Pattrick Timmerman(Wel of geen hands) legde hij de bal op de stip! De uitblinkende Hessel pakte de bal geweldig en hield zijn doel de hele wedstrijd schoon!
In de laatste minuut scoorde Walid alla Messi de 5-0 en kon er flink worden nagenoten van deze goede wedstrijd waar iedereen eigenlijk uitblinker was! Familie de Boer hield het samen achterin met Luuk, Marijn en René geweldig dicht (Héél goed gedaan jongens)! Het middenveld en aanval waren gelukkig ook op dreef! Volgende week wacht een zware wedstrijd. SV Lelystad staat bovenaan en heeft tot nu toe alles nog gewonnen! Aan ons de taak de jongens de 1e nederlaag van het seizoen te bezorgen met hopelijk net zo mooi (POSITIVITEIT) voetbal als vandaag!

Corné

Walid el Achak

Patrick Timmerman

Stefan Timmerman

Luuk Wester

BAS JO13-2 - ZWART WIT '63 D3: 5 - 0 (2 - 0)

4' doelpunt 1 - 0  Patrick Timmerman (Stefan Timmerman)
9' doelpunt 2 - 0  Luuk Wester (Stefan Timmerman)

40' doelpunt 3 - 0  Stefan Timmerman (Patrick Timmerman)
42' doelpunt 4 - 0  Walid el Achak (Stefan Timmerman)
60' doelpunt 5 - 0  Walid el Achak (-)

Speler van de wedstrijd: David Maduro

Opstelling BAS JO13-2 (4-4-2):