10-10-2009, 09:00 uur

BAS D2 NIET STUK TE KRIJGEN TEGEN UNICUM

BAS D2 – UNICUM D3: 7-0 (3-0)

Biddinghuizen 10 oktober 2009

De overwinning van vorige week tegen VVOG heeft het zelfvertrouwen behoorlijk goed gedaan. Spontaan zaten de spelers al 10 minuten voor tijd in de kleedkamer en stonden ze te trappelen om te beginnen. Net als vorige week voelde dat al goed voor de wedstrijd.

De selectie was opnieuw compleet vandaag. Rick kon 1 helft mee doen omdat hij vervolgens met de D1 mee moest. Zij hadden 11 spelers. En David kon eveneens 1 helft mee doen vanwege damverplichtingen. En opnieuw staan we in onze vertrouwde 4-4-2 opstelling. Vooraf bij het bord is gesproken over het breed houden van het veld bij balbezit, het opendraaien voor de balaanname, het veld kort houden en proberen maximaal de bal twee keer te raken.

Bij de aftrap bleek dat Unicum echt voor de winst kwam en hadden we een gelijkwaardig eerste kwartier. Gelukkig konden we vertrouwen op het goede verdedigende werk van Jeffrey, Luuk, Jessica en Dion. Het was vervolgens in de 14e minuut de derde kans die in de touwen verdween door Patrick Timmermans met een goed schot op aangeven van David. Vanaf dat moment ging het wat gemakkelijker en bij een mooie voorzet van Stefan kopte Whalid de bal in de 27e minuut in de touwen. Michael was de hele eerste helft erg goed bezig op links en bleef passeren en combineren waardoor een minuut later Whalid de bal subtiel over de keeper schoot. Ruststand 3-0.

In de rust is het middenveld nog wat sterker neergezet. Jeffrey een positie naar voren en Marijn als laatste man. Patrick Timmerman iets meer terug spelend. Patrick Woud kwam er in op rechts. Maar net als in de eerste helft bleek dat Unicum niet voor niks was gekomen en zetten ze goed aan. Opnieuw stond de verdediging goed en hoefden we geen tegendoelpunten te incasseren. Door Patrick Woud zijn goede invalbeurt werd het op rechts ook nog gevaarlijk voor Unicum. In de 45e minuut leidde dat tot de 4-0 omdat Patrick zijn boer Stefan aanspeelde en de bal in het doel schoot. Vast vaak geoefend in de inmiddels zeer bekende speelweide aan het scoutingpad waar veel talenten worden geboren ;-) Want in de 46e minuut gebeurde dat gelijk weer met een schitterende pass op Stefan. In de 54e minuut is er een prachtige steekpass van Jeffrey richting de achterlijn waar Patrick Woud met een prachtig schot niet eens zover van de achterlijn de bal in het doel schiet; 6-0. En in de 56e minuut is het opnieuw Stefan die op aangeven van ik dacht Patrick Woud? de bal in het doel werkt. Hessel redt nog wanneer vanaf rechts in de korte hoek op doel wordt geschoten waardoor we voor de tweede keer de 0 houden. Eindstand 7-0.

Nu gaan we deze sfeer doorzetten op de trainingen!

Er zijn veel spelers die in aanmerking komen voor man van de wedstrijd. Vandaag kiezen we voor een uitstekende invalbeurt na rust van Patrick Woud. Zeer gedreven en met geduchte tegenstanders maakt hij het op rechts gevaarlijk en bouwde vele aanvallen op waarbij hij ook een mooi doelpunt maakte.

Huib van Os

Stefan Timmerman

Walid el Achak

Patrick Timmerman

Patrick Woud

BAS JO13-2 - UNICUM D3: 7 - 0

14' doelpunt 1 - 0  Patrick Timmerman (David Maduro)
27' doelpunt 2 - 0  Walid el Achak (Stefan Timmerman)
28' doelpunt 3 - 0  Walid el Achak (Maikel de Leeuw)
45' doelpunt 4 - 0  Stefan Timmerman (Patrick Timmerman)
46' doelpunt 5 - 0  Stefan Timmerman (Patrick Timmerman)
54' doelpunt 6 - 0  Patrick Woud (Jeffrey Overeem)
56' doelpunt 7 - 0  Stefan Timmerman (Patrick Woud)

Speler van de wedstrijd: Patrick Woud

Opstelling BAS JO13-2 (4-4-2):