De Strokel, Strokelweg 1 Harderwijk

BAS D2 MET 1-9 TE STERK VOOR VVOG D3

VVOG D3 – BAS D2: 1-9 (0-7)

Harderwijk 3 oktober 2009

Tijd voor weer eens drie punten en vandaag moest het mogelijk zijn. In de aanloop naar de wedstrijd voelde het op een of andere manier al goed. Veel supporters mee en in een goede sfeer naar de aftrap op het hoofdveld. Men weet in Harderwijk hoe we ontvangen willen worden.

De selectie was compleet vandaag. Wel moeten we nog rekening houden met de blessures van Marcel en Jeffrey. Patrick Woud mocht vandaag in de spits. Marijn stond vanwege het goede spel die week er voor laatste man.

In tegenstelling tot de vorige twee wedstrijden was de start nu gelijk goed. Na een kwartier spelen was het al 0-4, en net als de eerste vier doelpunten werd ook het vijfde doelpunt gemaakt door Stefan. Dat zal je zo vaak niet meemaken in 19 minuten 5 doelpunten maken. Zoals de hele eerste helft ging elk doelpunt gepaard met een goede assist. Eerlijk gezegd stond VVOG niet echt scherp in het veld maar dat moet je ook vanaf de eerste minuut afdwingen en dat gebeurde vandaag. De ruststand werd dan ook 0-7 zonder dat we echt tot het uiterste hoefden te gaan en we zelfs de ruimte nog beter hadden kunnen benutten.

Na de 0-9 in de derde minuut na rust werd het minder met het spel en geloofde men het wel en vatte veel spelers het wat te makkelijk op. VVOG had nog de moed om meer tegenstand te bieden en scoorde nog tegen. Eindstand dus 1-9. Uiteindelijk een gemakkelijke grote overwinning.

Deze wedstrijd deed een ieder weinig onder voor elkaar. Voorop in de strijd (ook in de tweede helft) en met vier assists deed David het geweldig. En Hessel staat weer fier in zijn doel.

En een volgende keer weer gezellig zoveel supporters?

Huib van Os

Stefan Timmerman
5x

Walid el Achak

Patrick Timmerman

VVOG D3 - BAS JO13-2: 1 - 9 (0 - 7)

3' doelpunt 0 - 1  Stefan Timmerman (Patrick Woud)
9' doelpunt 0 - 2  Stefan Timmerman (Luuk Wester)
11' doelpunt 0 - 3  Stefan Timmerman (David Maduro)
15' doelpunt 0 - 4  Stefan Timmerman (David Maduro)
19' doelpunt 0 - 5  Stefan Timmerman (Maikel de Leeuw)
24' doelpunt 0 - 6  Patrick Timmerman (Stefan Timmerman)
28' doelpunt 0 - 7  Patrick Timmerman (-)

31' doelpunt 0 - 8  Walid el Achak (David Maduro)
33' doelpunt 0 - 9  Walid el Achak (David Maduro)