BAS JO13-2 - Hierden D2 : 3-5

BAS JO13-2 3 - 5 (1 - 2) Hierden D2
27-8-2009

Het betere veldspel, maar wel verlies

Een vriendschappelijke wedstrijd tegen een tegenstander die ook bij ons in de competitie is ingedeeld. Vandaag hadden we twee gastspelers van de D3: Martin Piek en Tom Lagendijk. Marcel Boer was geblesseerd, Marijn had damverplichtingen en Dion schoolkamp.

Al snel bleek dat het geen gemakkelijke wedstrijd zou worden. In tegenstelling tot de vorige wedstrijd misten we nu meer kansen waardoor we niet op voorsprong kwamen. In de 22e minuut werd een diepe bal gespeeld op de spits van Hierden en verdween de bal in het doel. Prompt volgde een tweede tegendoelpunt door makkelijk balverlies op een gevoelige plek en had Hessel geen kans de bal te keren. Bekende voetbalwet: als je ze zelf niet maakt dan krijg je ze wel een keer om de oren. Een mooie combinatie van BAS eindigde in een doelpunt van Whalid in de 28e minuut. Ruststand 1-2.

Na rust maakte Stefan verdiend de gelijkmaker in de 36e minuut en waren we kansrijk de wedstrijd te beslissen maar ook in de tweede helft gingen de ballen er moeilijker in; paal en lat stonden in de weg. Vervolgens scoorde Hierden drie tegendoelpunten in 10 minuten. Er werd even niet goed opgelet en de spits kon met diepe passes goed worden bediend. In de 55e minuut scoorde Patrick Woud het laatste doelpunt van de wedstrijd. Martin en Tom bedankt voor het mee doen!

We weten nu dat het in de competitie scherper moet en de tegendoelpunten niet moeten worden weggegeven.

Huib van Os

Stefan Timmerman

Patrick Woud

Walid el Achak

BAS JO13-2 - HIERDEN D2: 3 - 5 (1 - 2)

22' doelpunt 0 - 1
24' doelpunt 0 - 2
28' doelpunt 1 - 2  Walid el Achak (-)

38' doelpunt 2 - 2  Stefan Timmerman (-)
40' doelpunt 2 - 3
48' doelpunt 2 - 4
50' doelpunt 2 - 5
55' doelpunt 3 - 5  Patrick Woud (-)

Opstelling BAS JO13-2 (4-4-2):