Home
BAS JO13-2
2021/2022
 

Lars Dodde genomineerd als sportvrijwilliger van het jaar

5 januari 2022 - Bron: BASVoetbal.nl

Op vrijdag 21 januari 2022 vindt in de Meerpaal de traditionele, jaarlijkse sportverkiezing van de gemeente Dronten plaats. Lars Dodde is vanwege al zijn werk als jeugdtrainer en leider bij BAS Voetbal tijdens het afgelopen jaar genomineerd voor de titel Sportvrijwilliger van het Jaar.

Vooral tijdens de lockdowns was niets Lars te gek. 4 avonden in de week en dan ook nog de zaterdagmorgen training geven, leider zijn van het jonge derde elftal, altijd met een positieve insteek, een echt voorbeeld voor de club. Ook fietste Lars rustig met jeugdleden mee naar huis om te zorgen dat ze veilig thuis kwamen. Dit alles deed het bestuur van BAS Voetbal besluiten om deze jonge vrijwilliger aan te melden voor de nominatie Sportvrijwilliger van het Jaar.

In de aanmelding schreef het bestuur onder andere: "Lars is er altijd. Moet hij 2 of 4 avonden in de week op het sportpark zijn, het maakt Lars niet uit. Hij is er altijd met een goed humeur. Tijdens de lockdown het afgelopen seizoen trainde Lars meerdere jeugdelftallen o.a. de JO9, JO10-1 en JO10-2 (2 avonden per week) en de JO13. (2 avonden per week + zaterdag).

Lars zoekt altijd naar oplossingen en kan goed schakelen door iets negatiefs juist om te zetten naar iets positiefs. Toen de 2e kamer besloot dat er na 17.00 niet meer getraind mocht worden, was het juist Lars die het initiatief nam om ervoor te zorgen dat de jeugd kon gaan trainen in de middaguren."


BAS Voetbal is trots op vrijwilligers als Lars en hoopt dit soort vrijwilligers nog lang bij de club te mogen behouden. Uiteraard wensen we Lars succes toe tijdens de sportverkiezing.

Alle sporters, sportbestuurders en sportliefhebbers uit Dronten zijn van harte welkom op 21 januari. In een nieuwe opzet belooft het een speciale, sportieve en spectaculaire avond te worden.

Indien (aangepaste) coronamaatregelen de verkiezing in uitgebreide vorm onmogelijk maken, dan zullen verkiezing en huldiging in aangepaste vorm plaatsvinden, in overeenstemming met hetgeen op dat moment wel mogelijk is.

Bestuur BAS VoetbalTerug naar nieuwsoverzicht

Sponsor:
Breg Tulpenkwekerij Breg Tulpenkwekerij

2022
03/06 Inname kleding en tassen
08/05 Toernooien van diverse BAS teams
11/01 Trainen tot en met O17 weer mogelijk
05/01 Lars Dodde genomineerd als sportvrijwilliger van het jaar
 

2021
29/11 Sportpark tot nader order na 17:00 uur gesloten
06/09 Gevonden voorwerpen
 

Advertentie

Een parel van BAS JO13-2


Aaron Breemer


© Copyright 2022, BAS Voetbal. Alle rechten voorbehouden. Sybit | Software op Maat